Καλάθι Αγορών - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλέφωνο casa plus 2651092759casaplus offers

 

Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν 4 δυνατότητες πληρωμής για παραγγελία μέσω του site.

 • Αντικαταβολή
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΙΒΑΝ:  GR92 0172 4060 0054 0607 3092 587, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΙΒΑΝ: GR2301103590000035979511835, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
  • EUROBANK - IBAN: GR9302603650000490200413985, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
  • ALPHA BANK - IBAN: GR7001404000400002002019380ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
 • Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα

 

Χρέωση & Τρόποι Αποστολής

1.Παραγγελίες μικρού όγκου - βάρους αποστέλλονται με courier (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ώς εξής:

 • 4,40€ μέχρι 4kg 
 • 6,00€ άνω των 4kg.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση 5,00 €.

2. Αποστολές παραγγελιών με μεγαλο όγκο ή μεγαλες ποσότητες εμπορευμάτων θα γίνονται μέσω πρακτορείου μεταφορών INTRALINK.

 • ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 6,00 €
 • ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 10,00 €

Σε αυτή τη περίπτωση η οποιαδήποτε επιβάρυνση μπορεί να υπάρξει ,o αρμόδιος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει τηλεφωνικά για το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.

(Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

3. Παραγγελία άνω των 500 Ευρώ

Οι παραγγελίες άνω των 500 ευρώ θα εκτελούνται με Κατάθεση σε Τράπεζα.

4.Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή με Αντικαταβολή υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση κόστους 1,50 €.

5.Δωρεάν Μεταφορικά

 • για παραλάβη από το κατάστημα μας (Κενάν Μεσσαρέ 32,Ιωάννινα)
 • για Παραγγελίες άνω των 90 ευρώ & για δέματα έως  4 κιλά (όγκο ή βάρος),σε αποστολές που πραγματοποιούνται με την courier, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση για τον τρόπο,την χρέωση & τον χρόνο της αποστολής.

 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στο τηλέφωνο 26510-92759/94386.

Ο τρόπος πληρωμής και παραλαβής των προϊόντων θα συμφωνηθεί κατόπιν συνεννόησης.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 08:30-14:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 08:30-14:30 & 17:30-21:00.

 

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων & τις εκάστοτε εταιρείες.
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση για τον τρόπο & τον χρόνο της αποστολής.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου επιβαρύνεστε με το ποσό για τη μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος καθώς και του νέου προιόντος από εμάς πρός εσάς .

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης θα επιβαρύνεται το αρχικό κόστος των μεταφορικών (εφόσον η παραγγελία του είχε πραγματοποιηθεί με δωρεάν μεταφορικά).

Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 90 ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας. Τα επιστρεφόμενα θα πρέπει να είναι άρτια, αχρησιμοποίητα και στις συσκευασίες τους για να γίνουν δεκτά. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία σε χρώμα και σχεδιο δεν γίνεται δεκτή.  

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.Αυτό σημαίνει:

Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).
Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 26510-92759/94386 (με αστική χρέωση απ' όλη την Ελλάδα) ή μέσω email στο sales@casaplus.gr.

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του casaplus.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το casaplus.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

 

 

Ακύρωση Παραγγελίας - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
   α)  Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@casaplus.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26510-92759/94386 08:30-14:30 και 17:30-21:00 Τρίτη,Πέμπτη και Παρασκευή ή 08:30-14:30 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.
   β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προυποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προιόντων κλπ..

Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση είναι 5 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά, και αν η παραγγελία ήταν άνω των 90,00 ευρώ θα χρεωθείτε διπλά μεταφορικά, 5 ευρώ για την αποστολή και άλλα 5 για την επιστροφή του προϊόντος.

Αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μεταφορική εταιρεία για την επιστροφή του προιόντος, σας επιστρέφουμε πίσω όλο το ποσό της αγοράς και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10 ευρώ. 5 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 5 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς.