Καλάθι Αγορών - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

casaplus offers

 

Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν 4 δυνατότητες πληρωμής για παραγγελία μέσω του site.

 • Αντικαταβολή
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΙΒΑΝ:  GR92 0172 4060 0054 0607 3092 587, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΙΒΑΝ: GR2301103590000035979511835, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
  • EUROBANK - IBAN: GR9302603650000490200413985, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
  • ALPHA BANK - IBAN: GR7001404000400002002019380ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ
 • Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα

 

 

Μεταφορικά Κόστη

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 90 € και άνω η αποστολή γίνεται χωρίς μεταφορικό κόστος ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 5 €, ανεξαρτήτως βάρους προϊόντων.

Σε περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή με Αντικαταβολή υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση κόστους 3 €. Η παραγγελία αποστέλλεται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής.

Με την επιλογή πληρωμής και παραλαβής από το κατάστημα δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

 

 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στο τηλέφωνο 26510-92759/94386.

Ο τρόπος πληρωμής και παραλαβής των προϊόντων θα συμφωνηθεί κατόπιν συνεννόησης.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 08:30-14:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 08:30-14:30 & 17:30-21:00.

 

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου επιβαρύνεστε με το ποσό των 5 ευρώ για τη μεταφορά του νέου προιόντος από εμάς πρός εσάς ενώ δεν επιβαρύνεστε τίποτα για την αποστολή του παλιού προιόντος από εσάς πρός εμάς. Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 90 ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας. Τα επιστρεφόμενα θα πρέπει να είναι άρτια, αχρησιμοποίητα και στις συσκευασίες τους για να γίνουν δεκτά. Επιστροφές προϊόντων που οφείλονται σε λάθος παραγγελιά του αγοραστή, θα τιμολογούνται ( πιστωτικό ) στο 85% της αξίας τους.

 

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.Αυτό σημαίνει:

Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).
Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 26510-92759/94386 (με αστική χρέωση απ' όλη την Ελλάδα) ή μέσω email στο [email protected].

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του casaplus.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το casaplus.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

 

 

Ακύρωση Παραγγελίας - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
   α)  Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26510-92759/94386 08:30-14:30 και 17:30-21:00 Τρίτη,Πέμπτη και Παρασκευή ή 08:30-14:30 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.
   β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προυποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προιόντων κλπ..

Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση είναι 5 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά, και αν η παραγγελία ήταν άνω των 90,00 ευρώ θα χρεωθείτε διπλά μεταφορικά, 5 ευρώ για την αποστολή και άλλα 5 για την επιστροφή του προϊόντος.

Αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μεταφορική εταιρεία για την επιστροφή του προιόντος, σας επιστρέφουμε πίσω όλο το ποσό της αγοράς και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10 ευρώ. 5 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 5 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς.